| | FPS Düşmesi ve Oyunun Kasma Sorunu | |
|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
Ceiron Forum Member

| Konu: FPS Düşmesi ve Oyunun Kasma Sorunu Cuma Eyl. 18, 2009 4:36 am | |
| Merhabalar,
Bir sorunum var belki yardımcı olabilirsiniz diye konuyu buraya açma gereği duydum (:
Oyunda fps'm ortalama 85,maksimum 95 oluyor.Ancak belirli aralıklarla fps birden 20'e kadar düşüyor ve aşırı bir kasma durumu oluyor.Az bir süre sonra da tekrar ortalama orana çıkıyor.Sorunu nasıl çözebilirim acaba ?
Ek bilgi olarak ; base klasörümün boyutu 1.35 gb. Acaba fazla mı ? Ve fazlaysa sebep bu mudur ? |
|
 | |
Warrior Forum Member

Klan: Yok Saber: Dual - Single Mesaj Sayısı: 13 Nerden: izmir
 | Konu: Geri: FPS Düşmesi ve Oyunun Kasma Sorunu Cuma Eyl. 18, 2009 5:07 am | |
| Benim FPS de Pek Parlak degil ama sana bir kac çözüm önerebilirim....
1)Base teki Default Olmayan herseyi cıkar... 2)Oyunun Kalitesini Düşüren Bir Kac ayar yap... 3)Ekran Ayarlarını Düşür mesela Ekran Ayarlarında Fastest Gibi Bir secenek var onu uyguyalabilirsin Ayrıca Problem Ekran Kartın İle ilgili veya baglantınlada ilgili olabilir
May the FPS be with you.... |
|
 | |
Ceiron Forum Member

| Konu: Geri: FPS Düşmesi ve Oyunun Kasma Sorunu Cuma Eyl. 18, 2009 5:22 am | |
| Yalnız henüz böyle 2 gündür başladı bu durum. Önceden base klasörüm daha büyük bir boyutta yer kaplıyordu.Ekran ayarlarım da aynıydı. |
|
 | |
Warrior Forum Member

Klan: Yok Saber: Dual - Single Mesaj Sayısı: 13 Nerden: izmir
 | Konu: Geri: FPS Düşmesi ve Oyunun Kasma Sorunu Cuma Eyl. 18, 2009 6:41 am | |
| Zaten Default + JA nin oldugu base 1.35 GB e yakindir ^^ Bilemiyorum istersen oyunun Tüm Ayarlarini Setupta iken "DEFAULT" tusuna basip sıfırla... May The FPS be with you  |
|
 | |
Aura* Forum Member

| Konu: Geri: FPS Düşmesi ve Oyunun Kasma Sorunu C.tesi Ocak 02, 2010 12:35 pm | |
| bu sorun tamamen JA'yla alakasıs olabilir... diğer oyunlardada aynı problemin varsa bi PC nin kasayı aç ve güzelce temizle |
|
 | |
Lainac Forum Member

Saber: Dual Mesaj Sayısı: 6 Nerden: Istanbul - Virginia
 | Konu: fps C.tesi Mart 13, 2010 11:32 pm | |
| Fps (Frame Per Second) tamamiyle grafik kartın ile alakalıdır. Fps nin artması için yapabileceğin bazı şeyler ;
*Ekran kartı driverını güncellemek. *Ati tray tools vb tuning programları ile ekran kartının performansını arttırma ( zamanında çok isime yaradı) *Bilgisayar çalışırken gereksiz olan işlemlerini kapat, çünkü işlemci ve ram de gerçekleşen her işlem bilgisayarın kısa süreli takılmasına, ve buda aldığın frame in düşmesine sebep olur. *Bu yöntemleri uyguladıktan sonra fps hala aynıysa; Eğer gerçekten çok sorun yaratıyorsa Jka yı yedekliyip temiz bir format atmanı öneririm.
Driver güncelleme ve tuning ile yardıma ihtiyacın olursa söylemen yeterli. İyi oyunlar =) Lainac# |
|
 | |
Theros Sith Minion

Klan: TDOF Mesaj Sayısı: 18
 | Konu: Geri: FPS Düşmesi ve Oyunun Kasma Sorunu C.tesi Nis. 10, 2010 9:27 pm | |
| biraz geç oldu ama, ilk olarak game booster indir bilgisayarına programı kur sonra her oyuna gireceğinde game boosterı çalıştır ve boost yaparak ramini temizle. olmazsa, oyunu aç ctrl+alt+del yap menüden işlemleri seç orda jampı ara muhtemelen işlem boyutu büyüktür ordan kolayca bulursun sağ tıkla öncelik ata seçeneğinden gerçek zamanlıyı seç bi uyarı gelecek evet de şahsen bende çok işe yarıyor 20 fps iken 80lere çıkıyor  |
|
 | |
¦ЯáZżłέ Forum Member

Saber: Sky blue lightsaber Mesaj Sayısı: 56 Nerden: Unknown Regions
 | Konu: Geri: FPS Düşmesi ve Oyunun Kasma Sorunu Paz Nis. 11, 2010 12:24 am | |
|  Hakkaten düşük FPS seviyeleriyle oynuyormuşsunuz. 20'yi geçtim, 80 bile fena (  )... Yalnız duello yaparkenki FPS önemli. Sunucu kalabalıklaştıkça FPS'de düşüyor çünkü... 80 ile mi duello atıyorsun sen Theros? |
|
 | |
Ceiron Forum Member

| Konu: Geri: FPS Düşmesi ve Oyunun Kasma Sorunu Paz Nis. 11, 2010 5:40 am | |
| Hm,epey önce sormuştum bu soruyu. Geçti gerçi sorunum ama yine de fps'm düşük (: yani sanırım. Duel'lerde benim de 80i geçmiyor fps :/ |
|
 | |
¦ЯáZżłέ Forum Member

Saber: Sky blue lightsaber Mesaj Sayısı: 56 Nerden: Unknown Regions
 | Konu: Geri: FPS Düşmesi ve Oyunun Kasma Sorunu Paz Nis. 11, 2010 6:12 am | |
| "/cg_drawfps" komutu ile görebilirsin FPS değerini... |
|
 | |
| | FPS Düşmesi ve Oyunun Kasma Sorunu | |
|